ČSN ISO 11178 Kat. čís.: 50738
| Badyán (Illicium verum Hook.f.) - Specifikace Star anise (Illicium verum Hook.f.) - Specification | Třídící znak: 580521 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 10620 Kat. čís.: 50585
| Majoránka sušená (Origanum majorana L.) - Specifikace Dried sweer marjoram (Origanum majorana L.) - Specification | Třídící znak: 580522 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 6465 Kat. čís.: 84766
| Koření - Kmín římský (Cuminum cyminum L.) - Specifikace Spices - Cumin (Cuminum cyminum L.) - Specification | Třídící znak: 580524 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11165 Kat. čís.: 53233
| Šalvěj sušená (Salvia officinalis L.) - Specifikace Dried sage (Salvia officinalis L.) - Specification | Třídící znak: 580526 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 6754 Kat. čís.: 53175
| Tymián sušený (Thymus vulgaris L.) - Specifikace Dried thyme (Thymus vulgaris L.) - Specification | Třídící znak: 580527 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11163 Kat. čís.: 53231
| Bazalka sušená (Ocimum basilicum L.) - Specifikace Dried sweet basil (Ocimum basilicum L.) - Specification | Třídící znak: 580528 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11164 Kat. čís.: 53232
| Rozmarýna sušená (Rosmarinus officinalis L.) - Specifikace Dried rosemary (Rosmarinus officinalis L.) - Specification | Třídící znak: 580529 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 2255 Kat. čís.: 53173
| Koriandr (Coriandrum sativum L.) celý nebo mletý (práškový) - Specifikace Coriander (Coriandrum sativum L.), whole or ground (powdered) - Specification | Třídící znak: 580530 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7386 Kat. čís.: 56154
| Anýz (Pimpinella anisum Linnaeus) - Specifikace Aniseed (Pimpinella anisum Linnaeus) - Specification | Třídící znak: 580531 | Datum vydání: 01.07.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7927-1 Kat. čís.: 518067
| Koření a kořenící látky - Fenykl plod, celý nebo mletý - Část 1: Specifikace plodu fenyklu hořkého (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare) Spices and condiments - Fennel seed, whole or ground - Part 1: Bitter fennel seed specification (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare) | Třídící znak: 580533 | Datum vydání: 01.01.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 7927-2 Kat. čís.: 518069
| Koření a kořenící látky - Fenykl plod, celý nebo mletý - Část 2: Specifikace plodu fenyklu sladkého (Foeniculum vulgare var. Panmorium) Spices and condiments - Fennel seed, whole or ground - Part 2: Sweet fennel seed specification (Foeniculum vulgare var. panmorium) | Třídící znak: 580533 | Datum vydání: 01.01.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 972 Kat. čís.: 56156
| Kayenský pepř (chillies) celý nebo mletý (práškový) a paprika kořeninová pálivá celá nebo mletá (prášková) - Specifikace Chillies and capsicums, whole or ground (powdered) - Specification | Třídící znak: 580534 | Datum vydání: 01.07.1999 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7928-1 Kat. čís.: 56369
| Saturejka - Specifikace - Část 1: Saturejka horská (Satureja montana Linnaeus) Savory - Specification - Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus) | Třídící znak: 580535 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7928-2 Kat. čís.: 56370
| Saturejka - Specifikace - Část 2: Saturejka zahradní (Satureja hortensis Linnaeus) Savory - Specification - Part 2: Summer savory (Satureja hortensis Linnaeus) | Třídící znak: 580535 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 5560 Kat. čís.: 59732
| Sušený česnek (Allium sativum L.) - Specifikace Dehydrated garlic (Allium sativum L.) - Specification | Třídící znak: 580536 | Datum vydání: 01.09.2000 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 58 0703-1 Kat. čís.: 54254
| Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 1: Všeobecná ustanovení Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 1: General constitutions | Třídící znak: 580703 | Datum vydání: 01.03.1999 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0703-10 Kat. čís.: 54259
| Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 10: Stanovení kyselosti Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 10: Determination of acidity | Třídící znak: 580703 | Datum vydání: 01.03.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0703-11 Kat. čís.: 54260
| Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 11: Stanovení popela Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 11: Determination of ash | Třídící znak: 580703 | Datum vydání: 01.03.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0703-12 Kat. čís.: 55126
| Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 12: Stanovení kreatininu Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 12: Determination of creatinine | Třídící znak: 580703 | Datum vydání: 01.03.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0703-2 Kat. čís.: 54255
| Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 2: Odběr vzorků Testing metods of dehydrated products and seasonings - Part 2: Sampling | Třídící znak: 580703 | Datum vydání: 01.03.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|